Biblioteca Estruch

 

 

Benvingut

La BDHAH és un portal dirigit pel Departament d'Història de l'Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, coordinat i realitzat per la Biblioteca d'Humanitats. Presenta un sistema d'informació orientat a la consulta de documents de literatura artística, publicada durant els segles XVII, XVIII, XIX i principis del XX.

 

 

Bienvenido

La BDHAH es un portal dirigido desde el Departamento de Historia del Arte y Musicología de la Universidad Autónoma de Barcelona, coordinado y realizado por la Biblioteca de Humanidades. Presenta un sistema de información orientado a la consulta de documentos de literatura artística, publicada durante los siglos XVII, XVIII, XIX y principios del XX.


 

 

Welcome

The BDHAH is a portal directed by the Department of Arts and Musicology at the Autonomous University of Barcelona, designed and coordinated by the Humanities Library. It provides an information system oriented to the consultation of documents on art published in the seventeenth, eighteenth, nineteenth and early twentieth centuries.

 

Ministerio de Cultura
UAB